Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek a tesómnak karácson...

Mit vegyek a tesómnak karácsonyra?

Figyelt kérdés

16/L

Szereti a parfümöket,szereti a könyveket és nem szereti magát sminkelni.Szeret filmeket nézni de álltalában a neten nézi

Én 14/F (gamer vagyok)és semmi ötletem nincs

2013. dec. 8. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Mennyi pénzt szánsz rá?

Ez egy nagyon csajos parfüm: [link]

6000 Ft-ba kerül.

2013. dec. 8. 16:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak sajnos az a baj hogy Romániában élünk és hát igy nehéz magyar könyvet is beszerezni
2013. dec. 8. 16:48
 3/6 anonim válasza:

Én 14L vagyok és a testvérem 21F, mi is Romániában lakunk. Én pont ma fogok neki Karácsonyra egy könyvet rendelni a booklineról. Ő orvosin van és akkor valami ilyennel kapcsolatban. 5o lejre.

A booklinen rengeteg könyv van és onnan át tudsz menni a shoplinera , ahol parfümök is vannak meg sok minden más. De ha nem k9nyvet akarsz rendelni , akkor nem ajánlom ,mert szerintem jobb lenne ha megszagolhatnád a parfümöt, főleg ha visszafogottabb tesód van. Sok sikert! :-)

2013. dec. 8. 17:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Kösz az oldalt :).Ha nem találok semmit akkor Marosvásárhely körülnézek
2013. dec. 8. 18:29
 5/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Én amúgy Szászrégenben lakom. Vásárhelyen van egy elég nagy magyar könyvesbolt. Ott biztos kapsz valamit. :)
2013. dec. 8. 21:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is :) kösz a segítséget
2013. dec. 9. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!