Mit vegyek a tesómnak karácsonyra?
Utálom a karácsonyt, de mégsem akarok üres kézzel a bátyám elé állni, mert ő is mindig vesz nekem valamit.
Eddig még boldogultam is, de most tanácstalan vagyok.
Tudom, hogy korai még ezen gondolkodni, de azt is jó lenne tudni, mennyi pénzt kell gyűjtenem stb.
Amúgy a tesóm 21 éves, én meg 13, ráadásul lány, úgyhogy gondolom érthető a tanácstalanságom :D
Dezodor, vagy parfüm..univerzális ajándék.
Karácson, Névnap, Szülinap..akármire.:)
én tavaly a tesómnak faragtam egy kenut :)
nagyon örült neki :)
ha gondolod szerintem faragj neki egy cigeretta tartott vagy egy vibit ha csaj simán jó
Köszi az ötleteket, nagyon jók!! :)
Amúgy max. 4000 Ft
ma 20:18 :
Én vennék neki guminőt, de minek? Van barátnője. :)
ma 00:48
értékelem a humorodat, de viccelődésre ott van a "humor" kategória. :)
tegnapelőtt 14:08
Nem igazán szeret olvasni tesóm, így könyvet hiába vennék neki, de azért köszönöm a választ :)
Miért utálom a karácsonyt?
Hát, igazából azért, mert szerintem semmi értelme. Az emberek rohangálnak a plázába drágábbnál drágább ajándékokért, amik aztán úgyis a kukában landolnak, ráadásul álvigyorral körbe kell járni a rokonságok, és eljátszani azt a nagy szeretet, csupán azrt, mert karácsony van. Tömören ennyi. Az egész csak jópofizásról és pénzköltésről szól.
(Bocsánat, hogy későn válaszoltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!