Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek fel karácsonykor?

Mit vegyek fel karácsonykor?

Figyelt kérdés

Az egész nagycsalád ott lesz. Előző évben egy kék, rövidujjú csipkeruha volt rajtam. Most egy fekete flitteres tüllruhában gondolkodom fekete boleróval. Nem lesz ez gyászos, felvehetem? Hagyjam el a bolerót? Bocsi, hogy most kérdezem, csak nem szeretnék tanácstalanul állni a szekrény előtt ünnepség előtt egy órával.

13/l

2013. dec. 8. 13:34
 1/7 anonim ***** válasza:
A kis fekete mindig jól jön. Megfelelő kiegészítőkkel kombinálva nem lesz gyászos. Egyébként sem feltétlenül gyászos a fekete, inkább elegáns, letisztult szín. Csak jól kell vele bánni. A bolerót pedig nyugodtan felveheted, ha illik a ruhához, de ha meleg lesz a helységben, ahol lesztek, akár el is hagyhatod.
2013. dec. 8. 13:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, egyébként meleg lesz. Fekete cicanadrágot vagy színes harisnyát vegyek fel?
2013. dec. 8. 13:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Leginkább testszínű harisnyát tudnék elképzelni hozzá. Fekete harisnyával túl fekete lenne már az egész, a színes harisnya meg számomra nem annyira illik bele a képbe. Legalábbis egy fekete tüllruhát inkább csinosnak és elegánsnak tudok elképzelni, ezért nekem a színes harisnya nem passzol hozzá, de látni kellene a ruhát ahhoz, hogy objektív véleményt alkothassunk.
2013. dec. 8. 13:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Itt a ruha: [link]
2013. dec. 8. 13:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gyászos. Nekem tetszik. :) Vagy ha mégis így érzed, tegyél fel egy színes fülbevalót és/vagy nyakláncot. Csak vigyázz, ne vidd túlzásba, mert a ruha is már önmagában díszes, ne legyél csicsás.
2013. dec. 9. 18:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Szép ruha, szerintem jó választás egy karácsonyi ebédhez/vacsorához. Bár én ehhez a ruhához tényleg egy testszínű harisnyát vennék fel, szerintem azzal lenne a legjobb. Meg egy egyszerű, szép nyaklánc és kész. :)
2013. dec. 9. 19:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
2013. dec. 9. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!