Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen ajándékot lehet venni...

Milyen ajándékot lehet venni egy 15 éves fiúnak? Fiúk, ti minek örülnétek?

Figyelt kérdés
Szóval ajándékot kéne vennem egy osztálytársamnak. Elég menő srác,sielő. Mit ajánlanátok???

2013. dec. 3. 17:05
 1/9 anonim válasza:
Lány vagyok. :) de figyelj szerintem vaalami jòillatu parfumot :) vagy siman csokikat:)) ti is ilyen huzasokat csinaltok?:)
2013. dec. 3. 17:21
 2/9 anonim ***** válasza:
2013. dec. 3. 17:21
 3/9 A kérdező kommentje:
igen, húzás:) csoki mellé kéne valami:)...
2013. dec. 4. 16:38
 4/9 anonim ***** válasza:
59%
sz*pd le :P jo viccen kivul pl vegyel egy bögret emin vagy egy sielo emberke es azt toltsed meg csikoval. Esetleg suthetsz mezeskalacs hazikot (egyszer kaptam egy ilyn hazat es nagyon tetszett) szerintem ilyeneket, hogy dezodort ne... esetleg telefon tok.
2013. dec. 5. 15:24
 5/9 anonim ***** válasza:
*csokival
2013. dec. 5. 16:51
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. dec. 5. 17:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a síelős bögre nem jó egy menő srácnak, azok nem ilyenre gerjednek..ha érted..

Síelős dolog jó, de a bögre gagyi ötlet szerintem. Bár nem tudom, mennyire sznob a fiú. Ha nem sznob, akkor jó a bögre :) Ha sznob akkor lehet beéget és beszól, hogy szar ajándékot adtál neki...

2013. dec. 5. 19:28
 8/9 anonim ***** válasza:
hat en is 15 vagyok. Eddig a bogres modszer mindenkinel bvalt. A regi osztalyomban (altalanosban) mindenki bogret adott benne edesseggel. Gondolom senki nem olyan g*ci es nem gondolja magat ,,Istennek`` es nem kezdi leszolni a masik ajandkat.... ha meg megis leszolja akkor meg pofozd fel :D vagy csak szinplan szar le. amugyse az ajandekca lenyeg hanem a szandak
2013. dec. 5. 20:44
 9/9 A kérdező kommentje:
nem sznob, tökrendes és aranyos is tud lenni:)
2013. dec. 6. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!