A barátom imádja a focit. Barcelona fan. Valami jó barcás ajándékot akarok venni nekii. Barcások, minek örülnétek?
Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 18:49
1/9 anonim válasza:
Mez, sál, kesztyű, sapka, labda, táska, bögre, felespohár, söröspohár, póló.. ezek közül bárminek. :D
2/9 A kérdező kommentje:
nos összesen van neki hat meze, két sála, egy kesztyűje, egy sapkája, vagy tíz labdája, van két táskája is, több bögréje is van, feles-, és söröspoharat nem veszek neki karácsonyra az milyen már. :DD ja és még a falán is Barcelona van, szóval ezeken kívül valami esetleg?! :D ja és ezek mind különbözőek! :)
2011. dec. 14. 19:06
3/9 anonim válasza:
Barcelona mez, előre a ti fotótokat nyomatod, hátulra a keresztneveteket + -al a mezsszám meg ahány hónapja együtt vagytok.
4/9 A kérdező kommentje:
ez jó ötlet nagyon! dee hogyan irassam rá a mezszámot és hogy hány hónapja vagyunk együtt ?
2011. dec. 14. 19:13
5/9 anonim válasza:
:D Ööhhm egy Barcelonás boxer? Meg magadra egy bugyi, amiben magadat ajándékozod? :D Jobb tippem nincs.
Esetleg még ágynemű, párna.. Ha párna akkor egyik oldal Barcelona, másikon ti.. :)
6/9 anonim válasza:
Hát vannak ilyen boltok meg üzletek, ahol rányomják a fotót ahol beviszed, meg amit akarsz. Karácsonyi vásárokba is szokott lenni ilyen stand. Fotó meg felirat hátra szerintem pár ezer forint, nem olyan sok.
7/9 A kérdező kommentje:
sok pénzt szánok rá amúgy! amennyit lehet. :) ja, barcás ágyneműje is van. ezért kérdeztem, hátha ti tudtok olyat mondani amije még nincs, de csináltatok neki szerintem még egy párnát, meg közös képes párnát, meg mezt. esetleg veszek még neki csukát. ami persze nem barcás. vagy van olyan is? :D mert akkor megkeresem!
2011. dec. 14. 19:28
8/9 A kérdező kommentje:
barcás boxer-bugyi párosítás is tök jó ;)
2011. dec. 14. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!