Elsős kislányotok mire vágyik karácsonyra?
Figyelt kérdés
Keresztlányomnak szeretnék valamilyen nagyon tuti ajándékot venni karácsonyra. Sajnos a sógornőmet nem tudom megkérdezni, mert náluk az a szokás, hogy a gyerek ajándéka meglepetés a szülőknek is. A kislánnyal nagyon ritkán évi 2-3 alkalommal szoktunk találkozni, utoljára augusztusban láttuk. Akkor azt kérte, hogy társasozzunk és szóláncozzunk. Tavasszal még és előtte is a pónik és a barbie volt a kedvenc.2013. dec. 3. 09:13
1/3 anonim válasza:
Ennek a korosztálynak most nagy kedvence a Monster High, bár kérdéses, vajon a szülők hogyan állnak ehhez a dologhoz... de vannak egyéb cuki figurák amik menők, pl pl Little Pet Shop, vagy Hello K. Én valami figurás ágyneműt vagy díszpárnát vennék, esetleg ha tudom hog nagyjából mi az érdeklődési köre, akkor annak megfelelő jó kis könyveket. Kaphatna esetleg valami kézműveskedős cuccot, mondjuk kiszínezhető táskát, vagy csináldmagad-ékszerkészítő készletet vagy valami hasonlót, amivel elbíbelődhet és utána hordhatja is.
2/3 anonim válasza:
gyöngyfűző szett, vagy valami rajztábla
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Pénteken a férjem beszélt telefonon a kislánnyal aki elmesélte, hogy nagyon szeretne egy lányos plüssállatot vagy egy lányos párnát, de a szülei mondták, hogy sokat nőtt, úgyhogy tőlük csizmát az egyik nagymamától farmert a másiktól pedig pulcsit hoz neki a Jézuska. Úgyhogy vettünk neki egy plüss unikornist, amit ki lehet fordítani és akkor egy kispárna ami lila és bástya alakú. Hát magamtól tuti nem vettem volna ilyet, de ha ő erre vágyik, hadd örüljön.
2013. dec. 9. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!