Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen gyűrűk urás ajándékot...

Milyen gyűrűk urás ajándékot tudnék venni barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Nagy gyűrük ura meg hobbit fan. Ilyenekre gondoltam hogy legolas figura de vagy bénákat találtam, vagy használtat és kopottat. Lehetnek relikviák is, pl díszkard vagy gyűrű vagy bármi. Nem ötleteket szeretnék hanem konkrét termékeket. Köszönöm! Ja és minél ötletesebb annál jobb!

2013. nov. 28. 20:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Bemész egy ékszer boltba, és kiválasztasz egy ezüst karikagyűrűt. Teljesen átlagosat, 2-3 ezer forintért, majd azt mondod az illető ékszerésznek, hogy a következő szöveget gravírozza a külső és belső falára is tünde nyelven. "Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
2013. nov. 28. 20:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudnak tünde betűt gravírozni :D Amúgy nem tünde nyelven van hanem mordori nyelven, csak tünde betűkkel :D
2013. nov. 28. 21:30
 3/10 anonim ***** válasza:

[link]

Itt biztos találsz valamit

2013. nov. 29. 11:42
 4/10 anonim válasza:

e-bayről is rendelhetsz tök jó cuccokat, ráadául olcsón, csak nézni kell van-e szállítási költség, és ha igen mennyi, meg hogy ide ér e időben

[link]

és rögtön a második találat: [link]

2013. nov. 29. 19:56
 5/10 A kérdező kommentje:
Ez az e-bayes link sokat segített! Azért nem gondoltam rá mert úgy emlékeztem hogy már kerestem ott de nem volt semmi érdemleges. Vagy nem ott néztem vagy mást, a lényeg hogy most segített köszönöm! Azért még várom a válaszokat!
2013. nov. 29. 21:05
 6/10 anonim válasza:

[link]

angol nyelvű, de attól még jó

2013. nov. 29. 21:34
 7/10 anonim válasza:
Az Egy gyűrű az nagyon jó ajándék lenne neki szerintem, de úgy hogy pl. bekopogsz hozzá, hobbithoz hasonló jelmezben, a nyakadból kiveszed a gyűrűt ami láncon lóg és a kezébe adod. Szerintem nagyon tetszene neki :)
2013. nov. 29. 22:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Mit gondoltok erről? Ruhával betekert díszkard (fullánk, eredeti dobozában), borítékban az egy gyűrű, és arwen nyaklánca (azt szereti) meg egy régies levél, mintha egy szereplő írta volna. Plusz még valami karácsonyi hangulatú dolog amiről még fogalmam sincs hogy mi legyen. Ötlet?
2013. dec. 1. 21:46
 9/10 anonim válasza:
jól hangzik
2013. dec. 2. 20:44
 10/10 Axdam válasza:

A kérdezőt kérdezném, hogy megtudná e még mondani nekem hogy honnan rendelt/vett fullánkot, Arwen nyakláncot és egy gyűrűt is. Mert sajnos ahol normális minőségűt találaam, ott a fizetést kéne rááldozni erre a három dologra.

Köszönöm!

2016. nov. 10. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!