Mit vegyek barátomnak karácsonyra? SEGÍTSETEEK!
Figyelt kérdés
Fél éve leszünk együtt, ő 15 éves én 14. Nem tudom mit vegyek neki..Imád kosarazni, gondoltam valami olyasmit, de inkább szeretnék neki valami személyeset adni. Például gondoltam olyanra, hogy egy párna vagy póló és rányomtatni közös képeket..:) Szerintetek mit vegyek neki?:)2013. nov. 26. 11:06
1/2 blugyblagyblugy válasza:
Szerintem a poló jo ötlet hogy rányomtattok valami feliratot vagy képet. Vagy vehetsz neki egy bögrét is amin egy olyan képet teszel rá amin együtt vagytok vagy valami kosárhoz kapcsolatos dolgot.
2/2 anonim válasza:
A póló szerintem is jó :) De azt is csinálhatnád, hogy egy cipősdobozt bevonsz fehér papírral, rá írsz idézeteket, rajzolsz rá stb. és gondolom szereti az édességet :D akkor tehetnél bele mindenféle csokit, cukrot, stb. amit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!