Szegeden milyen a karácsonyi vásár?
Figyelt kérdés
ez lesz az első karácsonyom itt, és már nagyon várom. remélem szép, hangulatos vásár lesz2013. nov. 20. 17:20
1/4 temmniki00 válasza:
Nagyon szép szokott lenni.Én is szeretnék idén eljutni .:) [link] (4.oldal)
2/4 piriiiiii válasza:
Szép, hangulatos is, a Széchenyi-tér az egyik kedvenc helyem Szegeden.
Bár én ritkán, és csak kevés ideig fordulok meg az ilyen vásárokon, ünnepeken. Azt már észrevettem, hogy elég logikátlanul csinálják ott a dolgokat, mert egyfolytában le-felépítítik a faházacskákat, az egész év arról szól, hogy szerencsétlen munkások felállítják két hétre, leszedik egy hétre, felállítják egy hónapra, leszedik két hétre a kunyhókat.
De van ott minden, jó hangulat, mindenféle kedves tárgy. :) Mindenképp nézd meg.
3/4 anonim válasza:
Gyönyörű! Én itt lakom (itt is születtem) és mindig elvarázsol a karácsonyi vásár! Érdemes eljönni, remélem tetszeni fog:)
4/4 anonim válasza:
Aranyos, csak ha sokszor megy az ember egy idő után unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!