Mikortól van úgy igazán karácsony-hangulatotok?
Figyelt kérdés
Nem az, hogy egy hidegebb szeptemberi napon kicsit úgy érzitek, és meghallgattok egy karácsonyi dalt, hanem úgy tartósabban, mikor már szinte csak karácsonyi zenét hallgattok, ajándékokon gondolkodtok, téli ízű teákat isztok, stb. Amikor már teljesen bevon magába a karácsony. Ez mikor kezdődik?2013. nov. 17. 11:21
12/21 anonim válasza:
És ha csak január végén esik hó??
13/21 anonim válasza:
Nekem tavaly már nyáron elkezdődött, de mire karácsony lett elmúlt:( úgy éltem meg a karácsonyt mint a hétköznapokat.. nem volt karáxsonyi hangulatom. Általába karácsony előtt pár hónappal már nagyon karácsonyi hangulatom van.:)
14/21 anonim válasza:
Dec. 24.-i elötti hét.
De persze ajándékok előbb de akkor karácsonyi zenét hallgatok vagyis érted...
15/21 anonim válasza:
Változó. Van, amikor csak 24-én, ahogy feldíszítjük a fát. Van, amikor az előtte lévő 1-2 hétben, ahogy járkálok a városban és mindenhol karácsonyi díszeket látok.
Idén viszont nem tudom, mi van velem, de nekem már most karácsonyi hangulatom van! És úgy várom a karácsonyt, mint egy kisgyerek!
19/21 anonim válasza:
nekem is kb a hótól. kvázi már évek óta teljesen el van laposodva az egész ünnep. mást már nem lehet igazából kötni lassan. legtöbbször édesapám dolgozik, mert olyan a munkája, ami nonstop, ünnepektől független. a nagycsalád már 3-4 éve nem jön össze. de még nővéremmel se futottam össze 2 éve, pedig szomszéd városban lakik...szóval nekem elég nehéz bármivel is ráhangolódnom, még akkor is, amikor már javában karácsony van.
20/21 anonim válasza:
Amikor szeptemberben elkezdődik a suli. Höhö.
Egyébként leginkább az első adventi vasárnapon. Olyankor a barátommal sétálunk, megnézzük a városi gyertyagyújtást (ahol plusz, hogy forró teát osztogatnak), na, akkor már tényleg olyan ünnepi hangulatom van. Akkor is, ha egész langyos az idő, és zuhog az eső, mint tavaly:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!