Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit KÉSZÍTSEK a nővéremnek?

Mit KÉSZÍTSEK a nővéremnek?

Figyelt kérdés
én 11 éves vagyok, a nővérem 17 éves. Karácsonyra szeretnék neki valami érdekeset csinálni. Van színes papírom, színes textiljeim amiből varrhatok, gyöngyök, festetlen fagyöngyök. szereti az ázsiai kultúrát, Korea, Kína, Japán stb. Mit ajánlanátok neki? Nem tudok venni, csak készíteni. Ötletek? :) Köszi!
2013. nov. 15. 15:34
 1/3 anonim ***** válasza:
írj egy megható verset arról mit jelent neked a nővéred
2013. nov. 15. 16:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Csinálhatsz neki mondjuk képet a falra. Ami egyszerű, és anyagokból, papírokból meg is lehet csinálni egyszerűen, az mondjuk egy sakurás kép, biztos tetszene neki. Szerintem a szüleid annyit azért segítenek anyagilag, hogy egy keményebb karton hátlapot és képkeretet vehess hozzá.

De gyöngyökből lehet nagyon szép és különleges ékszereket is csinálni (nem tudom, mennyire vagy ügyes, vannak egész rafinált és bonyolult darabok, de egyszerűbbek között is találsz szépet).

Esetleg böngéssz kicsit a távol-keleti kultúra után a neten, és keress valami figurát, amit el tudsz készíteni kabalaként. Pl kokeshi baba, de ha van kedvenc animéje, mangája, abban is sok ilyen figura van, amit alapul vehetsz. :)

2013. nov. 15. 16:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Én tavaly szappant készítettem, nagy sikere volt:)

[link]

13/L

2013. nov. 17. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!