Hogyan kell cukorral karácsonyi horgolt angyalkákat kikeményíteni?
Figyelt kérdés
A végeredményt láttam, csak nem tudom, hogy kell elérni.2013. nov. 12. 20:35
1/2 anonim válasza:
Sűrű cukorszirupot főzöl, ha kihűlt beleteszed a díszeket. Ha megszárad kemény ( és elég ragadós) lesz. Ha nagyon meleg van a szobában, akkor nem tartja a formáját.
Vegyél inkább tartós keményítőt, (flakonban árulják, a DM-ben, vagy a nagyobb boltokban)
Egyszerűbb és tartósabb is.
2/2 anonim válasza:
Én is inkább a sima textilkeményítőt ajánlom, bár a cukorral kőkeményre lehet keményíteni, de szerintem felesleges az a keménység. A textilkeményítőtől is szép tartása lesz a horgolt dolgoknak, és nem olyan macerás. A harangjaimat és hópihéimet keményítem így, én először kifeszítem őket gombostűvel, és aztán egy vattadarab segítségével átitatom a keményítővel. Megszárad és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!