Mikor kezdenek el készülődni a Karácsonyra akik leg korábban kezdik?
Én most láttam a városban ,hogy valahol már kint
vannak a fények.Kicsit korán nem???
Én már múlt héten láttam karácsonyi díszeket a boltba..meg mikulásokat..
Én egyébként nov közepén kezdem el kigondolni kinek mi kéne.
Azt, hogy "legkorábban" egybe kell írni.
Amúgy én október közepe óta tervezem és veszem az ajándékokat.
Apósom még tavaly augusztusban már feldíszítette a műfenyőt, csak azért mert lakást cseréltek a sógorommal és hogy ne kelljen decemberbe ezzel szenvednie, persze a karácsonyfa a sarokban volt a szekrény mellett és le volt takarva egy hatalmas pokróccal, de ott volt. és már december legelején fel volt állítva a nappali közepére majdnem és egész nap már világítaniuk kellett az égőknek.
De hallottam már olyanról is bár ő nem személyes ismerősöm aki már október végén összegyűjtötte az ajándékokat, be is csomagolta, sőt még az izzókat is felrakta már a ház különböző helyeire, és amint jött az első advent egyből fényáradat mindenhol egészen január 6 ig. És állítólag már az egész falu úgy nevezi hogy a karácsony megszállottja, mert mindig ő kezdi a leghamarabb.
Mi a barátnőmmel már csak azért nem kezdjük el december legelején mert nem akarjuk hogy addigra már kiölje belőlünk a lelkesedést az ünnep iránt. Mi mindig olyan 15-20-a körül díszítjük fel a házat meg minden, 23-án pedig felállítjuk a karácsonyfát és ennyi, csak mert 24 én reggel már a szüleimnél szoktunk lenni kell is és hogy ne kelljen 25-én délelőtt azzal szenvedni sokat még a gyors főzés meg minden mellett mert hozzánk akkor jönnek a párom szülei, és addigra mindennel készen kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!