Ti mit adnátok karácsonyra az informatika tanárotoknak?
Sziasztok nálunk a suliba "cédula" név húzás volt 1500-2000ft vásárolhatunk dec 6-án lesz az ajándékozás
Tanárom férfi 29 a Pannon egyetemen végzett infó tanári szakon matematikus mérnöki diplomája van a diplomata munkájában robotika robotok programozása a szakterülete
nagyon jó fej bírja a humort viccelödést csípkelödéseket szereti a F1 és Michael Schumacher , szaxofonozik ,kedvenc énekese a nyári lányok nagyjából ennyit tudok róla....
eddig saját kezűleg csináltam neki kis üdvözlő karácsonyi kártyát én még a kulcstartóban,hógömben gondolkoztam csokit nem nagyon merek neki adni mivel CUKROS
Ti mint adnátok neki ??? előre is köszi
**
nagyon jó fej bírja a humort viccelödést csípkelödéseket szereti a F1 és Michael Schumacher , szeret gokártozni szaxofonozik ,kedvenc énekese a nyári lányok,
utazni is szokott volt már erdély, london, párizs, belgium, görögország, róma, Stone Henge, svédország stockholm, ruhpolding, pasau, köln, güssingban is
nagyjából ennyit tudok róla....
Vegyél neki egy pendrive-ot!
Biztos siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!