Ez meg mindig Karacsonyi " hagyomany "?
Figyelt kérdés
A szulok meg mindig olyan ajandekokat adnak gyerekeiknek amiket egyebkent is megvennenek ? Gyerek koromban ( 45 evvel ezelott:) zoknikat, pizsamat es hasonlokat kaptunk ajandekba.2013. okt. 12. 19:14
2/10 anonim válasza:
Mi általában játékot kaptunk kiskoromban.
3/10 anonim válasza:
én is játékot kaptam. Bár most 15-16 éves koromra már nem nagyon érdekel mit kapok :D
4/10 anonim válasza:
Azonos korosztály lehetünk, és az ajándékaink is hasonlóak voltak.
5/10 A kérdező kommentje:
63 ban szulettem, Balatonlellen nottem fel
Mindenkit akit ismertem akkor ilyen "meglepeteseket" kapott :)
2013. okt. 13. 19:00
6/10 anonim válasza:
Igen, az én szüleim idején is ez volt még a szokás, de mi gyerekkén mindig "haszontalan" :D ajándékokat kaptunk - azaz játékokat. :)
7/10 anonim válasza:
Jajj, ne is mondd. Párom most kitalálta, hogy alig van ruhája a gyereknek, azt kell neki venni karácsonyra, nem játékot.... Frászt kapok az ilyen ötletektől.. :( :D
8/10 anonim válasza:
Én is zoknit, pulcsit, sapkát, kesztyűt, sálat kaptam kiskoromban... Persze én csak a nagymamámtól:)
16/l
9/10 A kérdező kommentje:
McGalagony :
Gondolom most nagyon orulsz hogy elohoztam a temat :)
2013. okt. 23. 16:29
10/10 anonim válasza:
Nagyon :D Majd frászt kaptam, mikor meghallottam... Inkább nem is reagáltam rá.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!