Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Kinél mikor kezdődik a Karácso...

Kinél mikor kezdődik a Karácsonyi láz?

Figyelt kérdés
Mikortól kezditek el várni és hangolódni rá?

2013. szept. 30. 00:24
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Nekem november közepe fele jön az,hogy "jaj nekem kinek mit vegyek" para :S
2013. szept. 30. 00:38
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Mivel már most tele az üzletek karácsonyi cuccokkal így erősen lehangolnak ezzel. Mire eljön a december már a "tököm" tele lesz a sok karácsonyi dalokkal, vásárlási lázzal amit az emberek művelnek, a sok kacattal amit árulnak. december 24-én lenyugszom, és feldíszítem a fát.. Azt hiszem ekkor fog megjönni a hangulatom is..
2013. szept. 30. 00:47
 3/23 anonim válasza:
62%
Az utolsó válaszoló szövegén beszartam :DD Bele is hallgattam néhány karácsonyi dalba és ezen vigyorgok, hogy ez a karácsonyom is mennyire szar lesz és hogy mennyire a tököm tele lesz a karácsonyi dalokkal :DD Mivel egyedül töltöm már évek óta én kijelentem, hogy szarok a karácsonyba és a karácsonyfa ágával ki is törlöm a seggem.Nekem ennyit ér ez az ünnep.
2013. szept. 30. 01:57
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs olyan.
2013. szept. 30. 03:50
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindig szolgálatban vagyok karácsonykor. Nem nagyon érdekel.
2013. szept. 30. 07:22
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

mi se megyünk vásárolni karácsonykor,

-a 17 es zárka börtön lakói -

2013. szept. 30. 07:31
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már most. :) Általában, ahogy elmúlik a nyári jó idő, és kezdenek hosszabbodni az éjszakák/rövidülni a nappalok, tudatosan is igyekszem karácsonyi hangulatba hozni magamat, hogy ne essek depresszióba.

Ilyenkor már gondolkodom, kinek mit vegyek majd, milyen ételeket/süteményeket készítsek, sőt, adventi naptár-ötleteken is töröm a fejem. :)

Nekem ez a várakozás a legjobb az egészben. :)

2013. szept. 30. 07:36
 8/23 klopusz ***** válasza:
100%

Karácsonyi lázam sohasem volt.

Lehet, hülyén hangzik, de én egész évben vásárolok olyan dolgokat, amiket karácsonyi ajándéknak szánok.

Például anyukám egy elejtett fél mondatában említ valamit, aminek örülne, másnap ügetek és megveszem, pontosan azért, mert a karácsony körüli őrületet nem bírom elviselni.

Utálom a tömeget, az idegbetegen rohangáló embereket, úgyhogy ebből én már húsz éve kivontam magamat.

2013. szept. 30. 08:56
 9/23 anonim ***** válasza:
Hát azért már november közepe felé bennem ez tartja a lelket :) Nem szeretem a telet, a hideget, és jó valamit várni ilyenkor, már gondolkodom az ajándékokon. Persze a nagy készülődés- lakásdíszítés, adventi naptár, karácsonyi vásár- mind csak adventkor kezdődnek.
2013. szept. 30. 10:25
 10/23 anonim válasza:
Én már novemberben abban élek.xdd Akkor jön rám, hogy "jaaj kinek mit kéne venni, én mit kérjek, stb.. :)
2013. szept. 30. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!