Kinél mikor kezdődik a Karácsonyi láz?
Figyelt kérdés
Mikortól kezditek el várni és hangolódni rá?2013. szept. 30. 00:24
11/23 anonim válasza:
szeptember 1!! :DD
ahogy kezdődik a suli az éltet hogy legyen már téliszünet,Karácsony.. utánna meg a nyarat várom :D
12/23 anonim válasza:
Idén már próbálom magam visszafogni. Tavaly elvetettem a sulykot és augusztusban karácsonyi dalokat hallgattam, ahogy pedig jött a rossz idő egyre gyakrabban vettem észre, hogy karácsonyi pitty-putty dolgokat csinálok :D és mire jött december 24-e addigra annyi volt a karácsonyi hangulatomnak. Szóval idén megpróbálom kitolni november eleje/közepe fele :D (bár már vétkeztem mert végig hallgattam a karácsonyi track listámat :D)
13/23 anonim válasza:
Nincs karácsonyi láz. Mi nem ajándékozzuk egymást. Elég egy üdvözlőkártya, a férfiaknak bor vagy pezsgő a nőknek bon-bon..
Mindenki ezt adja a másiknak, így megússzuk hogy a nagy hülyeségekre pénzt dobjunk ki..
14/23 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Megnyugodtam hogy nem csak én várom már pedig még csak szeptember vége van :D Bár ajándékozás nálunk sincs nagyon, nálam nem is ez a lényeg hanem a hangulata. Tegnap én is meghallgattam 1-2 karácsonyi zenét ezért merült fel bennem hogy vajon ez nem e túl "beteg" dolog-e ilyen korán...:)
2013. szept. 30. 20:53
15/23 anonim válasza:
Nekem is november környékén kezdődik ez az egész,hogy mikor díszítünk már meg hogy miket kapok majd . Persze már szeptembertől várom de akkor még nem gondolkozok ilyen részleteken.
16/23 anonim válasza:
Reálisan november eleje körül (karácsonyi zenét hallgatok, filmeket nézek, stb), de már most is néha előfordul, hogy rámtör. Imádom a karácsonyt :)
17/23 anonim válasza:
Nálam ilyen tájt, szeptember végén, október elején elkezdődik a láz. Rendszeresen átkutatom a lakást, hogy vajon ki mit vett nekem. Sokszor másoknak szánt ajándékokat is találok :)
18/23 anonim válasza:
Én nyaralás után már a karácsonyt várom :) Hogy miért, arról fogalmam sincs, mindig gondok vannak, tipikus idegbeteg, hócipőm tele a karácsonnyal szindrómában szenvedek...
Egyébként olyan december körül szoktam elkezdeni, bár a kislányom 40 fokban is csak a télapó itt van című dalra tudott elaludni :D
20/23 anonim válasza:
Rám is augusztus vége fele jön, de most próbálok nem rágondolni, mert tavaly is egész ősszel a karácsonyon gondolkodtam és karácsonykor meg nem volt nagy hangulatom, de az időjárás is nagyban befolyásolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!