Mit kérjek karácsonyra?
Figyelt kérdés
A tesóm laptopot kap, de én nem fogok, mert az úgy már drága. 15 éves lány vagyok. Mivel a nővérem drága ajándékot kap, ezért én se kapok sokkal olcsóbbat, csak apa nem tudja, hogy mit kaphatnék a laptop helyett. Könyveket fogok kapni, mert imádok olvasni. Gondoltam arra, hogy ruhákat kérek a New Yorkerből, vagy H&M-ből, mert ritkán kapok ilyen helyről ruhákat, de még mit kérhetnék? Amúgy nem szoktam drága ajándékokat kapni, tavaly okostelefont kaptam, de olyan csomagban, hogy kb. 5000 Ft-ot kellett fizetni, plusz minden hónapban 3000-et, vagy valami ilyesmi. Előtte kaptam egy mp3 lejátszót és egy hörcsögöt, előtte cd-lejátszót, azelőtt egy teknőst, előtte meg játékokat. Szóval nem szoktam túl drága ajándékokat kapni, és most se az a cél hogy minél drágább legyen és menőzhessek vele. A válaszokat előre is köszönöm.2013. okt. 8. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!