Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit kérjek karácsonyra?

Mit kérjek karácsonyra?

Figyelt kérdés
A tesóm laptopot kap, de én nem fogok, mert az úgy már drága. 15 éves lány vagyok. Mivel a nővérem drága ajándékot kap, ezért én se kapok sokkal olcsóbbat, csak apa nem tudja, hogy mit kaphatnék a laptop helyett. Könyveket fogok kapni, mert imádok olvasni. Gondoltam arra, hogy ruhákat kérek a New Yorkerből, vagy H&M-ből, mert ritkán kapok ilyen helyről ruhákat, de még mit kérhetnék? Amúgy nem szoktam drága ajándékokat kapni, tavaly okostelefont kaptam, de olyan csomagban, hogy kb. 5000 Ft-ot kellett fizetni, plusz minden hónapban 3000-et, vagy valami ilyesmi. Előtte kaptam egy mp3 lejátszót és egy hörcsögöt, előtte cd-lejátszót, azelőtt egy teknőst, előtte meg játékokat. Szóval nem szoktam túl drága ajándékokat kapni, és most se az a cél hogy minél drágább legyen és menőzhessek vele. A válaszokat előre is köszönöm.

2013. okt. 8. 19:18
1 2
 1/12 schocko ***** válasza:
Varrógépet.
2013. okt. 8. 19:39
 2/12 anonim ***** válasza:
"Könyveket fogok kapni, mert imádok olvasni." -> akkor megvan. Kérj könyveket. >>Jó sok könyvet<<
2013. okt. 8. 19:58
 3/12 anonim ***** válasza:

bicikli, lovasfelszerelés vagy egyéb sporteszközt, az ilyenek általában drágák :D

Amúgy miért cél a menőzés? Az nem lenne jobb ha az elsődleges cél az lenne hogy értelmes és használható legyen?

2013. okt. 8. 20:02
 4/12 anonim válasza:
Kérjél egy lovat részletre.
2013. okt. 8. 20:14
 5/12 A kérdező kommentje:
Pont hogy nem a menőzés a cél, azt akartam írni, csak lehet hogy nem jól írtam. Az a lényeg, hogy értelmes legyen, tudjam használni.
2013. okt. 8. 21:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Ja bocsi tényleg én olvastam félre :D
2013. okt. 9. 12:28
 7/12 anonim ***** válasza:
könyvet ;) művelődjél kicsit
2013. okt. 11. 14:46
 8/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem tudsz olvasni? Írtam, hogy könyveket fogok kapni. Amúgy meg fogok kapni laptopot.
2013. okt. 11. 16:39
 9/12 anonim ***** válasza:
pont azért:* legalább művelődsz
2013. okt. 13. 12:27
 10/12 anonim válasza:
E-book olvasó még jó választás lehet, én nagyon szeretem a sajátom. :)
2013. okt. 14. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!