Karina0810 kérdése:
MIt adhatnék neki? többi lent.
Figyelt kérdés
diy ajánMIlyen sajátkészítésű ajándékokat tudtok apukémnak?
Info:
13 éves vagyok.lány:)
apukámmal élek.
Szereti a rockot.főzni.ha még valamiket tudni szeretnétek akkor kérdezzetek:) Milyen ajándékok ötleteket tudnátok adni?
2013. okt. 2. 20:14
1/1 anonim válasza:
:D Megakadt a szemem azon, hogy szereti a rockot. :)) Csinálj neki egy válogatás CD-t! Nyomtass ki egy lapot, amin az van: Válogatás csak neked. Vagy valami ilyesmit, akár azt is ráírhatod, hogy Boldog Karácsonyt! de érted gondolom:) Vagy a neten keresgélj recepteket, kategórizáld aztán írd le a recepteket. Nyomtasd ki mindegyik étel képét, és szépen ragaszd oda! Akár viccesebbre is foghatod, írhatsz hozzájuk egy-egy gondolatot pl: Hm... Ugye, milyen jól néz ki? Nem sértődnék meg, ha megcsinálnád a közel jövőben. :D Egyenlőre ezek lennének az ötleteim, és még időd is lenne elkészíteni. Ha pl megmondod, milyen együtteseket szeret (ha te nem ismered), akkor segíthetek neked, mert én is csináltam egy ilyen válogatást. Csak nekem nehéz dolgom volt, mert egy olyan embernek csináltam, aki nem szerette a rockot, de mivel nagyon sok zenét hallott már, ezért változatosságra vágyott, de bejött neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!