Gáz, ha már most készülődök a karácsonyra? Kedvenc ünnepem és alig várom már az egész Adventi időszakot. Más is így érez?
nekem nem a Karácsony a kedvencem, de én is nagyon szeretem és ahogy bejött a hideg, kabátosabb idő már valahogy engem is megcsapott a szele... :D
én a karácsonyi sütiken gondolkodom, kötött pulcsikon, zoknikon, forralt boron, díszeken, hópehelymintás papírdíszeken meg kis rénszarvasokon...
Egyáltalán nem gáz!
Én még iskolába járok. Kb. 4 éve jött rám, hogy én is fogok ajándékokat adni. Az első 2 évben még csak 2-3 személynek adtam ajándékot, most szinte mindenkinek tervezek valamit. Mivel én saját készítésű ajándékokat szoktam adni, ezért több időt kell rájuk fordítani, ezért tavaly, meg idén is úgy csináltam/csinálom, hogy fokozatosan készítgetem az ajándékokat, hogy csak a csomagolás maradjon az utolsó hetekre. Ez nálam biztos azért így alakult ki, mert nem érek rá annyira a tanulás mellett. De szeretném, hogy mindig is így maradjon, hogy ne kelljen Karácsony előtt rohanni, eleget kell rohanni enélkül is. :) Én iskolakezdés után nem sokkal már a karácsonyi ajándékokon szoktam gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!