Befőttesüvegbe pici ajándákötletek? Többi lent
#1: az egyik barátnőmnek egy házi készítésű fürdőgolyó és szappan, a neten találtam receptet de a Bomb Cosmetics-ben is jó dolgok vannak, aztán vmi bazárban találtam egy mini gyűrűtartót, és tettem rá pár gyűrűt a Six-ből és a Claire's-ből, sütöttem egy nagyobb diós sütit (kedvence) aminek a csomagolására ráírtam egy közös emléket, tettem bele a kedvenc gumicukorjából egy mini zacskóval, egy mini kézkrémet a DM-ből, egy fekete spéci tűfilcet (szeret rajzolni) egy H&M-es pár meleg, pöttyös zoknit, egy körömlakkot amit együtt kinéztünk, egy ajakápolót, a maradék helyet kitöltöttem Merci csokival. Innen jött az ötlet:
de szemléyre szabtam, tehát olyan dolgokat ettem bele amiket ő szeret. Tudtok ötleteket adni hogy egy szülőnek mit lehetne bele tenni?
Anyumnak nagyjából megvan: fürdőszivacs; utazós testápoló (lehet még tenni körömlakkot vagy más sminket is de anyum nem szokott sokat sminkelni); egy kis túlélőkészlet, benne toll, fül, -és fogpiszkáló, mini körömreszelő, izzadásgátló lapocskák (arcra, vagy hónaljra dezodor hiányában), zsepi, fej és menstruációs fájdalom csillapítókkal; egy kis zsebtükör; kuponok arra hogy megmasszírozzam, egy-két fülbevaló, egy kulcstartódísz ami vagy kinyithatós és bele teszek egy családi fotót, vagy belegravíroztatom a hátuljába hogy Szeretünk; és egy pár meleg zokni mert szokott fázni a lába télen. A maradék helyet kitöltöm vagy Merci csokival vagy Lindlt golyókkal.
Apunak nem jutott elég dolog eszembe, úgyhogy veszek neki egy 100 könyv amit ki kell olvasnod mielőtt meghalsz c. könyvet, mert szeret olvasni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!