Szerintetek gáz, ha valaki lidl-ös szatyorban 3 kg
tőkehúst ajándékoz karácsonyra?
Egyetértek az előttem szólóval,szerintem sem gáz.
2013. jan. 4. 04:55
Nekünk keresztapámék szojtak adni ilyen alkalmakkor kolbászt, szalonnát, káposztát, zöldségeket stb stb. Örülünk is neki bár sokszor mellé kapunk ezt azt. Pl pénz, zokni, anyukám virág... Mi nem vesszük zokon, de lehet ezt más család kifogásolja. Ezt az ajándékozónak kellene sejtenie, hogy hogyan reagáltok rá.
2013. jan. 4. 06:40
Nekem nagybátyám halat ajándékozott 1 héttel elötte hozta akkor fogta. Mi meg süteményt adtunk cserébe.
Mi örültünk neki nagyon, egyáltalán nem gondoltuk, hogy megalázó lenne.
2013. jan. 4. 08:25
14/23 anonim válasza:
2013. jan. 4. 08:56
Szürkemarhának nem örülnék,mert nem eszem meg csak a csirkét és a disznót,de disznó vagy csirkehúsnak örültem volna pár ajándék helyett amit kaptam és felesleges
Pedig mi nem élünk szűkösen,de jobban szeretem az értelmes ajándékokat.
Lidl-ös szatyorra masnit mondjuk lehetett volna tenni,de mindegy végülis.
2013. jan. 4. 09:16
Szerintem semmi gáz nincs benne. Nem felesleges dolog, hanem egy biztosan jól felhasználható kuriózumot kaptál. Én pld. karácsonykor mentem egy ismerősömhöz (aki egyébként jó gazdag!!) és két kg házi hurka kolbászt vittem neki (nem karácsonyi ajándékként, csak úgy egy nejlonszatyorban) amit ott azonnal meg is sütöttünk, és 12-en elfogyasztottunk. :)
2013. jan. 4. 10:04
17/23 A kérdező kommentje:
Oké, de akkor ne karácsonyi ajándékként....könyörgöm...hanem csak úgy..Bármire számítasz a karácsonyfa alatt, csak nem erre. Hozzáteszem pár héttel az ünnep előtt felhívtak, hogy olyan helyen (egy exkluzív budai húsbolt)vannak, kell-e nekünk is ilyen hús, akkor mondtam nekik, hogy "köszi,. most nem fér bele anyagilag" Sajnálatból adták, lehet?!
Mindenesetre köszi mindenkinek a választ.
Én biztos vagyok benne, hogy nem sajnálatból adták.Szerintem maga a szándék jó volt, csak kicsit rosszul csomagolták (karácsonyi ajándék)... emiatt kár felrúgni egy kapcsolatot szerintem.
2013. jan. 4. 11:49
Rosszul gondolkozol. Pont hogy nem sajnálatból adták hanem szeretetből. Gondolj bele az ellenkezőjébe. Ha te vagy ott a húsboltban és a tesó lemondóan azt mondja hogy nem fér bele. Te nem vettél volna neki?de biztosra veszem hogy igen. Húst amúgy nem lehet díszcsomagba rakni, ezért marad a lidl-ös szatyor. Ebből a 3 kg-ból ehettek jó párszor, de jobb lett volna egy 1000 forintos deo csomag? Amivel semmi baj nincs mert én veszek és adom, de neked nem arra volt most szükséged.Egyszer tesóméknak akik ugyanúgy nincsenek jó anyagi körülményekben mint te adtam kajajegyemből. És nem sajnálatból hanem szeretetből.
2013. jan. 4. 11:53
tesóm vett ismerősének egy karton cigit meg gyufát,na ez jobb?inkább akkor a hús,az még elmegy
2013. jan. 4. 13:32
Kapcsolódó kérdések: