Te mit szólnál, ha a párodtól sokkal drágább ajándékot kapnál karácsonyra, mint amit te adsz?
a helyzet az, hogy már rég kitaláltam, mit fog kapni a barátom karácsonyra, tudom, hogy amint meglátja majd, kiugrik a bőréből és legalább egy hétig nem fog hagyni kaját csinálni se magamnak. nagyon szeretem és szeretném, ha örömet szerezhetnék neki ezen az ünnepen. viszont ez az ajándék több, mint 30000 Ft volt (kivételesen megengedhettem magamnak, régóta gyűjtök erre). viszont sejtem, hogy én mit fogok kapni tőle, legalábbis hogy milyen kaliberű dolgot, ami sokkal olcsóbb mint amit én adok. és felmerült bennem, hogy mi lesz, ha esetleg a barátom rosszul fogja érezni magát, amiért ő ennyivel kevesebbet áldozott rám. félreértés ne essék, nem az a bajom, hogy drágább ajándékot akarok, csak eszembe jutott, hogy ugye nem lesz ebből sértődés vagy ilyesmi, nem akarom hogy rosszul érezze magát emiatt. Ti mit szólnátok ebben a szituációban? Nem lennétek feszélyezettek, nem bántódnátok meg?
2 éves kapcsolat, 19 évesek vagyunk.
Egy picit elszégyellném magamat.
De aztán végiggondolnám:
- előre nem beszéltetek meg semmit
- amit én adnék kisebb értékűt, azt is szívből adom ráadásul nem csak egy random dolgot a polcról, hanem "kifigyelem", minek örülne a másik. Így az öröm garantált:)
- a másik is szívből adta nekem, eldöntötte, hogy ennyi pénzt költ rá
Tehát fentiek alapján én nem érezném magam rosszul:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!