Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Most már lassan mindenki...

Most már lassan mindenki megvette az ajándékokat. Ki mit vett kinek, mikor csomagoltok?

Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 10:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Én már mindennel megvagyok, csomagolással még nem.

Anyámnak határidő naplót vettem, ami elég jól néz ki, plusz kap mellé egy DVD filmet, meg egy doboz bonbont a kedvencét.

Apámnak egy szerszámkészletet vettem mert mindig szanaszét vannak neki, meg már nincs olyan készlete ami nem lenne hiányos, pluszba még egy cd tartó mappát kap az autójába mert a lemezei már nem férnek el a kesztyűtartóba főleg ha tokkal együtt tárolja.

Húgomnak egy DVD állványt adok 100 DVD fér bele, mivel neki nincs ilyenje, vagy is van de az már kicsi így csináltam egyet a munkahelyemen amikor ráértem, csoda hogy még nem vette észre a garázsban :) meg kap mellé egy csokit, meg egy DVD filmet.

Barátnőmnek meg parfümöt vásároltam, plusz egy felsőt kap még tőlem, amire rávasaltattam a közös képünket egy szív alakba.

A csomagolást majd este fogom megtenni.

2012. dec. 23. 10:42
 2/8 anonim válasza:

Apukámnak egy Nivea-s csomagot.

Anyunak egy nyakláncot, meg hozzá egy kis dobozt, amit a tesóm kidíszített magyar motívumokkal, és ráírta a nevét.

(Ezeket a tesómmal vettük közösen)

A tesómnak meg egy fülbevalót, meg egy csokit :)

Nagyszüleimnek meg majd csinálunk valamit :)

remélem segítettem,

Boldog Karácsonyt ! :)

2012. dec. 23. 10:45
 3/8 anonim válasza:
2. vagyok. és minden be van már csomagolva! :D
2012. dec. 23. 10:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!:))
2012. dec. 23. 10:48
 5/8 anonim válasza:

Szia!

Én egy jó nagy hógömböt (tényleg hatalmas) csináltattam, amibe belerakattam képet (1-1 képet, előre-hátulra is) a mi egyetlen, imádni való macskánkról, akit nagyon szeretünk.

A csomagolást is elmesélem, szerintem ötletes és örülni fog neki remélem.

Mivel ezt a hógömböt interneten keresztül készítettem el egy cég által, akiktől távol élek, így postai szállítást kértem. Nos, ugyebár ennek a szállítása dobozban történik és a doboz belsejét kitöltötték ilyen kis hungarocell darabokkal de ezek ilyen formásak, amik azt a célt szolgálják, hogy ne törjön össze a doboz tartalma. Ebből jó sok mennyiség van benne, jóformán kitölti az egész dobozt és a közepén az ajándékkal, a hógömbbel, ami pedig ilyen "puffanós zacskóba" van benne. :D

A dobozról letépkedtem minden papírt, felragasztott dolgokat aztán fogtam a szép mintás csomagolópapírt és minden oldalát beborítottam vele. A doboz lezáró füleire(?) belülre csináltam 1-2 saját dolgot. Az egyik részére felragasztottam egy papírt amire ráírtam, hogy "jókívánságok fala". Erre a papírra kis sárga cetliket ragasztottam, tudod amiknek a tetejük ragad és ezekre ráírtam a jókívánságokat. Ebből pár darab fért rá, mert nem túl nagy a doboz füle, de felraktam amennyit tudtam és ezeket félbe hajtottam, így még pofásabbnak tűnik az egész, amikor lehajtja és elolvasgatja őket.

Ezekre a félbehajtottakra kívülre még külön-külön felírtam, hogy Boldog-Karácsonyt-Kívánok-Anya, de pont 4 cetlit sikerült felrakni, így felfértek külön mind.

A szembelévő fülre pedig 3 nyilat rajzoltam, ami a doboz tartalma felé mutat és a nyilak fölé írtam, hogy a "legszebb kincs a világon". A maradék 2 kisebbik fülre pedig hópelyheket pontoztam fel.

Valahogy úgy el elképzelni az egészet, hogy amikor felülről nyitja ki a dobozt, akkor a doboz teljes magasságában hungarocelldarabokat fog látni, ezzel elrejtve az ajándékot (szerintem jópofa, mert kutakodnia kell érte), de közben ott vannak a saját készítésű dolgaim is a doboz fülein, amivel egyből találkozni fog, mert szétnyitja a dobozt. :)

Utólag csak azt sajnálom, hogy a hungarocelldarabok közé nem rejtettem el csokoládékat, stb, bár szerintem nem sikerült volna, mert nem túl nagy a doboz és rázárni is nehéz volt a tetejét. :D

A csokit majd szerintem vagy külön adom, vagy azt is becsomagolom és az oldalára ragasztom a doboznak, pár akkor elveszti azt a szép alakját. :D

Ne haragudj, hogy ennyire kifejtettem az egészet.

Észre sem vettem, hogy ennyire belendültem. :D :)

2012. dec. 23. 11:40
 6/8 anonim válasza:

(utolsó válaszoló)

Igen és...

Szeretnék kellemes ünnepeket kívánni mindenkinek!

(ui: 1-2 helyesíráshibát magam is észrevettem, bocsánat értük.)

2012. dec. 23. 11:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Férjemnek parfümöt vettem és drágább édességeket amiket tudom,hogy szeret.Anyumnak derékmelegitőt,és piát :)

Apósnak arcszesz és sörike,nagyapámnak szintén arcszesz borikával. Sógoromék gyermekeinek egyik játék konyhát, a másik legot kap.Barátnőméknek neves hűtőmágnest,és csokikat.

Kutyáim pedig 2 -en vannak kapnak egy egy plüsst.

2012. dec. 23. 16:16
 8/8 anonim válasza:

Anyának egy e-book olvasót, mamámnak egy pulcsit, egy kis szent szobrot, és egy növényt; párommal közösen vettünk magunknak egy tv játékot. :D

Ma csomagoltam.

2012. dec. 23. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!