Most már lassan mindenki megvette az ajándékokat. Ki mit vett kinek, mikor csomagoltok?
Én már mindennel megvagyok, csomagolással még nem.
Anyámnak határidő naplót vettem, ami elég jól néz ki, plusz kap mellé egy DVD filmet, meg egy doboz bonbont a kedvencét.
Apámnak egy szerszámkészletet vettem mert mindig szanaszét vannak neki, meg már nincs olyan készlete ami nem lenne hiányos, pluszba még egy cd tartó mappát kap az autójába mert a lemezei már nem férnek el a kesztyűtartóba főleg ha tokkal együtt tárolja.
Húgomnak egy DVD állványt adok 100 DVD fér bele, mivel neki nincs ilyenje, vagy is van de az már kicsi így csináltam egyet a munkahelyemen amikor ráértem, csoda hogy még nem vette észre a garázsban :) meg kap mellé egy csokit, meg egy DVD filmet.
Barátnőmnek meg parfümöt vásároltam, plusz egy felsőt kap még tőlem, amire rávasaltattam a közös képünket egy szív alakba.
A csomagolást majd este fogom megtenni.
Apukámnak egy Nivea-s csomagot.
Anyunak egy nyakláncot, meg hozzá egy kis dobozt, amit a tesóm kidíszített magyar motívumokkal, és ráírta a nevét.
(Ezeket a tesómmal vettük közösen)
A tesómnak meg egy fülbevalót, meg egy csokit :)
Nagyszüleimnek meg majd csinálunk valamit :)
remélem segítettem,
Boldog Karácsonyt ! :)
Szia!
Én egy jó nagy hógömböt (tényleg hatalmas) csináltattam, amibe belerakattam képet (1-1 képet, előre-hátulra is) a mi egyetlen, imádni való macskánkról, akit nagyon szeretünk.
A csomagolást is elmesélem, szerintem ötletes és örülni fog neki remélem.
Mivel ezt a hógömböt interneten keresztül készítettem el egy cég által, akiktől távol élek, így postai szállítást kértem. Nos, ugyebár ennek a szállítása dobozban történik és a doboz belsejét kitöltötték ilyen kis hungarocell darabokkal de ezek ilyen formásak, amik azt a célt szolgálják, hogy ne törjön össze a doboz tartalma. Ebből jó sok mennyiség van benne, jóformán kitölti az egész dobozt és a közepén az ajándékkal, a hógömbbel, ami pedig ilyen "puffanós zacskóba" van benne. :D
A dobozról letépkedtem minden papírt, felragasztott dolgokat aztán fogtam a szép mintás csomagolópapírt és minden oldalát beborítottam vele. A doboz lezáró füleire(?) belülre csináltam 1-2 saját dolgot. Az egyik részére felragasztottam egy papírt amire ráírtam, hogy "jókívánságok fala". Erre a papírra kis sárga cetliket ragasztottam, tudod amiknek a tetejük ragad és ezekre ráírtam a jókívánságokat. Ebből pár darab fért rá, mert nem túl nagy a doboz füle, de felraktam amennyit tudtam és ezeket félbe hajtottam, így még pofásabbnak tűnik az egész, amikor lehajtja és elolvasgatja őket.
Ezekre a félbehajtottakra kívülre még külön-külön felírtam, hogy Boldog-Karácsonyt-Kívánok-Anya, de pont 4 cetlit sikerült felrakni, így felfértek külön mind.
A szembelévő fülre pedig 3 nyilat rajzoltam, ami a doboz tartalma felé mutat és a nyilak fölé írtam, hogy a "legszebb kincs a világon". A maradék 2 kisebbik fülre pedig hópelyheket pontoztam fel.
Valahogy úgy el elképzelni az egészet, hogy amikor felülről nyitja ki a dobozt, akkor a doboz teljes magasságában hungarocelldarabokat fog látni, ezzel elrejtve az ajándékot (szerintem jópofa, mert kutakodnia kell érte), de közben ott vannak a saját készítésű dolgaim is a doboz fülein, amivel egyből találkozni fog, mert szétnyitja a dobozt. :)
Utólag csak azt sajnálom, hogy a hungarocelldarabok közé nem rejtettem el csokoládékat, stb, bár szerintem nem sikerült volna, mert nem túl nagy a doboz és rázárni is nehéz volt a tetejét. :D
A csokit majd szerintem vagy külön adom, vagy azt is becsomagolom és az oldalára ragasztom a doboznak, pár akkor elveszti azt a szép alakját. :D
Ne haragudj, hogy ennyire kifejtettem az egészet.
Észre sem vettem, hogy ennyire belendültem. :D :)
(utolsó válaszoló)
Igen és...
Szeretnék kellemes ünnepeket kívánni mindenkinek!
(ui: 1-2 helyesíráshibát magam is észrevettem, bocsánat értük.)
Férjemnek parfümöt vettem és drágább édességeket amiket tudom,hogy szeret.Anyumnak derékmelegitőt,és piát :)
Apósnak arcszesz és sörike,nagyapámnak szintén arcszesz borikával. Sógoromék gyermekeinek egyik játék konyhát, a másik legot kap.Barátnőméknek neves hűtőmágnest,és csokikat.
Kutyáim pedig 2 -en vannak kapnak egy egy plüsst.
Anyának egy e-book olvasót, mamámnak egy pulcsit, egy kis szent szobrot, és egy növényt; párommal közösen vettünk magunknak egy tv játékot. :D
Ma csomagoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!