Megvetted már a karácsonyi ajándékokat? Miket vettél eddig? (Mi van még hátra? ) Milyen szaloncukrotok lesz idén a fa alatt?
Párom szüleinek vettünk fényképezőt,testvérének párjával fondükészletet.Nagyszüleimnek kell még ajándék és öcsémnek,ez majd ma lesz beszerezve.
párom nekem megvette,én még neki nem,de ötlet már van.
Szaloncukrot vagy fél kilót kaptunk a különböző mikulászsákokban,többi házi készítésű lesz,zselés és kókuszos,holnap csinálom.
És te?
Még nem vettünk meg semmit. Ja, de. Páromnak vettem egy üveg italt, és én rendelhettem az avontól, az megjött. A kislányunknak kell még ajándékot venni, meg anyósomnak. Neki nem tudom, mit veszünk. Párom kap még autós táskát, deót, és nasit. 2éves a kislány, ő rajztáblát kap krétával + lehet, betűket. Színezőt(ez már megvan). Szeretnénk neki szánkót, póniszettet, plusz lehet kap még babát, vagy legót, esetleg konyhai játékokat.
Zselés,Bonbonetti vajkaramellás, kakaós, és kókuszos szaloncukor lesz.
És nálatok?
Apunak Vavyan Fable legújabb könyve és ital. Anyunak ágytakaró. Hugomnak vasalódeszka. Páromnak parfüm és számítógépes játék.
kellemes ünnepeket! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!