Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Egy gyógyszeres kezeléstől...

Egy gyógyszeres kezeléstől elkezdett hullani a hajam, és még van hátra fél év, van esetleg itt vaaki aki élt át hasonlót, és hogy csinálta végig a kezelést?

Figyelt kérdés
A "vaaki" szó direkt olyan, máshogy nem tudtam megfogalmazni :)
2012. dec. 8. 19:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia, nekem barátnőm csinált végig egy ilyen "kezelést", de ugye ez attól is függ, hogy pontosan milyen betegségre kezelnek. Neki vastagbéldaganata volt és a kemótól csomókban hullott a haja, de mivel minden erejével meg akart gyógyulni így fel sem merült benne, hogy feladja. Nem tudom, Nálad erről van-e szó, de ha igen, akkor ma már nagyon divatos parókákat lehet kapni, ill. a kevésbé szépeket az orvos is felírhatja receptre és úgy szinte ingyen hozzájuthatsz. Ő is hónapokig parókát hordott, mára viszont szerencsére már kinőtt a haja. Ha nem ilyen drasztikus a helyzeted, akkor lehet érdemes beszélned az orvosoddal, hogy újragondoljátok a kezelésed.
2012. dec. 9. 21:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia köszönöm a válaszod, nekem szerencsére nem daganatom van, hepatitis C-ről van szó, amit vér útján kaptam el valószínűleg még 1992 előtt mikor vért kaptam! Fél éve van eddig a kezelés, és kb. 1 hónapja kezdett el hullani a hajam, még fél év vissza van. Nagyon remélem nem jutunk el odáig, hogy paróka kelljen, mindenféle módszert bevetünk, ami a vérképet nem másítja meg, azt ugye itt fontos, hogy nem szabad a kezelés ideje alatt, de ami a hajhagymákat erősíti vagy bármi módszer mindent kipróbálnánk - persze amiről tapasztalat van. Nem szeretném ha tényleg teljesen kihulljon a hajam, műhajat igaz rendeltünk, de azt valamibe bele is kell csatolni.
2012. dec. 9. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!