Kinek mit vettetek karácsonyra?
apa- vadász és szeret egy újságot nagyon, de mivel elég drága csak nagyon ritkán veszi meg. Na azt vettem neki és mivel anya mindig a fülét rágja a telefonszámla miatt, ezért egy csokiból készült mobilt kap.
anya- szereti a teákat, így virágzó teát kap és melléje egy teljesen hozzá illő (szín és stílus) pulcsit kap
tesóm- szereti a Milkát, így azt kap (limitált kiadásút) és mivel említette, h pólót akar venni, így vettem neki én
kutyusom- eléggé édesszájú , így kutyacsokit kap és melléje vmi szalonnaformájú vmit.
lakótársam- szereti a gyertyákat, így vaníliás gyertyát vettem neki, melléje egy különleges 3 színű szájfényt és csokit
Ha időm lett volna jobban kigondolni a dolgokat, talán jobbakat vettem volna, de sokat kellett tanulnom, így nem volt más választásom. jaj és még az egész családnak vettem Lindt kis csokikat
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!