Mit vesztek/vettetek 2 éves kisfiúnak Karácsonyra?
Kisfiam most volt 2 éves, gondolom nem baj ha a szülinapi ajcsikat is leírom. :) Kapott piaci standot, bevásárló kocsit (mostanában rákaptunk a boltos játékra), vágható zöldségeket (ezek műanyagok, de van fából is és tépőzárral van összeragasztva 2 darabból egy-egy kaja, pl pizza, grillcsirke, paprika,stb.), fa-puzzle, szobai sátor, állványos mikrofon (imád énekelni), kis hátizsák, szerelőállvány sok-sok szerszámmal, csavarokkal, satupaddal.
Karácsonyra a következőket gondoltam ki: játék fúrógép, babilon, gyurmakészlet, távirányítós autó (vágyik rá, uncsitesónál látta), memóriakártya, mesekönyv (Anna,Peti és Gergő), szerelősapka.
Nagy a családunk, a férjem és az én szüleim is elváltak, így sok felől érkeznek ajándékok, mindenkinek mondanom kell valamit.
De a kisfiam imád játszani a fa vonatpályával, vagy a műanyag autópályával, amihez garázs is van.
Elfelejtettem: orvosi táska! Mostanában a doktoros játék is nagyon tetszik neki.
És a Bogyó és Babóca könyveket is szereti.
1.voltam
Nem tudom mi volt ennyire rossz a válaszaimban, hogy le lettem pontozva, de egyelőre én voltam az egyetlen aki válaszolt.
Ha a futóbiciklire gondolsz, akkor érdemes. a kisfiam már hónapok óta megy vele.
Na most ezért is lehet lepontozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!