Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Van köztetek olyan akinél...

Van köztetek olyan akinél dec.24-én reggelre jön meg a Jézuska?

Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálunk 24-én este jön, ahogy itt Magyarországon szokás.
2012. dec. 21. 16:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálam úgy szokott lenni hogy 24-én reggelre már meghozzák az angyalkák a feldíszített fát, és általában már az ajándékok is alatta vannak, de bontás csak ebéd után van olyan 3-4 körül.

Idén ez annyiban fog változni, hogy tudom hogy már a fiam nem bírná megálni az ajándékok bontogatását, így ebédig nem kerül a fa alá.Kivéve az elektromos vonta, mert az úgy kapja meg hogy a fa köré építem éjjel a pályát, és amikor reggel jön ki a szobából, a karácsonyfa izzókkal együtt a vonatot is elindítom, így az szépen körbejárja a fát.

2012. dec. 21. 20:55
 3/4 reptoid ***** válasza:
Nálunk este jön meg, de csak másnap reggel látjuk meg :D
2012. dec. 22. 10:20
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem 25-én reggel kell megjönnie,mert 24én éjfélkor születik meg jézus(és ekkor viszi az ajándékot mindenhova) amit 25-én reggel látunk meg és bontjuk ki!
2013. okt. 27. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!