Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mivel fogjátok tölteni a...

Mivel fogjátok tölteni a karácsonyt?

Figyelt kérdés
Rohangáltok egyik rokontól a másikig,esetleg otthon? Mit szoktatok a rokonoknál/otthon csinálni?
2012. dec. 19. 17:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Rohangálunk, tök gáz... :/ 24-én anyumékhoz megyünk ebédre, aztán haza vacsira. Másnap a párom apukájához ebédre, anyukájához vacsorára. 26-án apumhoz ebédre, mamámhoz délután, este meg a párom nagymamájához... Már most kész vagyok! Még jó, hogy a nagy rokonozást idén kihagyjuk! Amúgy is mindenhol csak zabálunk meg bájmosolygunk...minek??
2012. dec. 20. 09:38
 12/14 Tortillavadász válasza:
Vállalva, hogy pénzes vagyok, de én bizony úgy utálom a rokonaimat, hogy lepasszolom az ajándékokat előző héten, hogy tegyék a fa alá, és vidékre utazunk a gyerekekkel, hogy ne is kelljen látnom pl. anyámat karácsonykor. :) De nagyon szeretném, ha olyan családom lenne, hogy ugyan szájhuzogatva induljunk 25-én és 26-án a karácsonyi köszöntésre, de alapvetően jól érezzük magunkat náluk, és mosolyogva induljunk a következő rokonhoz.
2012. dec. 20. 17:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Ünnepi ebéd, aztán fadíszítés, zárójeles "Jaj anyu igazán nem kellett volna, hisz mondtam" ajándékozás, mert csak egyvalaki ragaszkodik hozzá, aztán vacsi, másnap vagy 26-án meg rokonlátogatás ha a kicsik nem betegek.
2012. dec. 20. 17:47
 14/14 anonim válasza:
túléléssel
2012. dec. 25. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!