Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit készítsek nekik karácsonyr...

Mit készítsek nekik karácsonyra? Gyöngyfűzés? Üdvözlőlap? Köszi. (14/L)

Figyelt kérdés

Szokás szerint én általában nem venni szoktam valamit az ünnepekre, hanem sajátkezileg készítek valamit.

Az osztályomban karácsonyi ajándékozást tartunk pénteken és én egy fiút húztam. Nem nagyon ismerem, először még nem tudtam mit adjak neki. Készítek neki egy ízléses üdvözlőlapot, kap hozzá egy milkacsokit meg talán még valami kis apróságot. Szerintetek ez jó ajándék?

A másik az, hogy még pár barátnőmnek is szeretnék adni karácsonyra, nekik is ugyanolyan üdvözlőlapot gondoltam, meg van egy csomó gyöngyöm, de még sosem használtam fel és arra gondoltam fűzhetnék nekik valamit. De nem olyan bonyolultat ilyen ,,egyszerű de nagyszerű" feeling-je legyen. Valakinek ötlet? Előre is köszönöm! :)

2012. dec. 19. 14:47
 1/2 anonim válasza:
Szerintem ne üdvözlőlapot csinálj neki... Gondolkodj, csak hallottál valamit amit szeretne...
2012. dec. 22. 14:01
 2/2 A kérdező kommentje:

Már az osztálykarácsonyon túl vagyok :)

Most épp a szüleim ajándékán gondolkodom.

2012. dec. 23. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!