Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Anyós-Apósnak mit adjak...

Anyós-Apósnak mit adjak Karácsonyra?

Figyelt kérdés

Karácsony valamelyik napján találkozni fogok a barátommal, gondolom náluk, és akkor illene vinnem valamit a szüleinek is. Nem ismerem őket annyira. Meg nem akarok sokat költeni rájuk, amíg nem ismerem őket annyira, hogy személyesebb ajándékot vigyek.

Meg van egy bátyja is, neki is vigyek valamit? Mert vele eddig 1x találkoztam csak.

2012. dec. 19. 12:36
 1/3 A kérdező kommentje:
Lehet segítene, a korom is :D 17 vagyok, szóval nem mama korúaknak kell ajándékötlet :)
2012. dec. 19. 12:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is csak apróságot veszek anyóséknak,anyós kókuszmániás neki kókuszos lekvárt viszek meg raffaellot,apósnak meg egy különleges bort mert ő meg ilyen kifinomult italokat szereti.

Szerintem te is ilyenekre hajazz,desszert meg pia azzal nem lőhetsz mellé szerintem.

Báttynak szerintem nem kell ajándékoznod főleg 1 találka után.

2012. dec. 19. 12:41
 3/3 anonim ***** válasza:

17 évesen azért ne vigyél alkoholt a kedves apukának, mert biztosan meg lesza véleménye rólad, eleve boltban ki sem szabad hogy szolgáljanak.

Bátyus lehet otthon sem lesz, telejsen felesleges.

Barátod anyukájának és apukájának szerintem vagy egy desszertet, vagy egy kis virágot. Lehet apró cserepes virágot venni, az fillérekbe kerül, ezzel tényleg nem tulzod el a dolgot, de nem állítasz oda üres kézzel.

2012. dec. 19. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!