Nem tudom mit csináljak? Nektek mi a véleményetek? (a kérdés lent)
meghalt a nagypapám múlthét kedden. párommal külön élünk a szülőktől.
tavaly úgy oldottuk meg a karácsonyi mizériát, hogy 24.-én délutánig az én szüleimnél voltunk, utána átmentünk párom anyukájához (ő egyedül él), hogy ne legyen egyedül szenteste. idén feljött vidékről a nagymama is, most anyósomnál lakik.
Apukám szeretné, ha szenteste náluk lennénk, könnyebb lenne neki így, viszont párom meg az anyukájához menne, mert nem tudni mennyi ideje van még a mamának. ugye egyértelműen én a szüleimnél lennék, ő meg az anyjáékkal. nem tudjuk megbeszélni (leginkább miattam) sajnos, hogy hogy legyen az idén.
anyukámék azt mondják, hogy már a párom a családom, legyek vele, de nem szeretném őket cserben hagyni ebben a helyzetben.
Ti hol töltenétek ilyen esetben a szentestét? már teljesen kiborultam emiatt, nagyon sokat gondolkozom ezen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!