Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Karáncsonyi ötletek?

Karáncsonyi ötletek?

Figyelt kérdés

Kreatívkodásban jó vagyok,elnézést a beképzeltség miatt,de mit szégyeljem?.

Néhány ajándékötletre lenne szükségem.

Anyukámnak és a család többi tagjának szeretnék csinálni valamit. Az a gond,hogy anyukám csak a növényeket szereti,ha nyakláncot csinálok neki nem hordja,ha cd-t veszek neki 1-2 napig hallgatja majd abbahagyja...

Na ilyennek lehet ajándékot venni. De ha én kapok akkor úgy illik hogy agyjak is.

Plusz valami díszítést szeretnék a házba:)

Köszi a válaszokat,bunkók kíméljenek!

2012. dec. 14. 16:34
 1/3 anonim válasza:
Ha szereti a növényeket akkor csinálj neki pet palackból virágot. Keress rá, én is most kezdtem el ezeket csinálgatni és szerintem nagyon szépek ugyanakkor egyszerűek.
2012. dec. 14. 17:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát szerintem anyukád inkább lepd meg növénnyel, nem olyan drágák, és ha ez a szíve vágya... :)

A többieknek decoupage technikával valami doboz? :)

2012. dec. 14. 17:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100ft körül lehet venni virág illatú gyertyát De hajtogathatsz neki mikulás virágot vagy egy csereped üveg vestékkeé rajzold körbe azt estleg ha szereti a terítőket hímez nekki eggyet vagy ha jól rajzolsz akkor rajzolj neki egy virágos képet a legjobb ha csinálsz neki komposztot
2012. dec. 14. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!