Ajándék Hogy kérjem meg?
Karácsonyra szeretnék kérni anyáéktól egy jégkorcsolyát , de anya tuti nem venné meg, mert azt gondolja eltörik a lábam :(
de pénzem is lenne rá pedig :/
hogy kérjem meg?
vezesd fel, hogy elmennék korcsolyázni a haverokkal. Ha ez ellen nem ágál, akkor jöhet a szöveg, hogy milyen drága mindig bérelni, inkább vennél egyet, hamar megtérülne az ára. De csak ha tényleg kihasználnád! Nekem is van, karácsonyra kaptam, kb. 2X volt a lábamon..
na szóval ha a haverokkal elenged, akkor sima ügy, mert ígyis-úgyis kori lesz a lábadon, azt meg már ő is beláthatja, hogy a saját gazdaságosabb :)
Felejts a kávéja mellett egy képeslapot a Jézuskának: "Kedves Jézuska! Nagyon szeretnék egy korit, tudom, hogy drága és veszélyes, de vigyázok magamra és a felét térítem! Puszi: xy
:D
(Mondjuk nem írtad, milyen idős vagy, illetve, hogy nálatok ki hozza az ajándékot!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!