Mit vegyek apukámnak karácsonyra?
Figyelt kérdés
Van egy 16 éves testvérem és kitaláltuk, hogy anyukámnak veszünk ( vagyis majd a testvérem mikor kimegy a barátnőivel) egy táskát vagy egy karkötőt, de apukánknak nem tudjuk mit vegyünk.
Oda van a ferraris cuccokért, azt gondoltuk kulcstartót ferrarisat, de már késő elvitték. Nem akarunk olyan drágát mivel itthon nincs sok pénzünk csak a bankban van az összes, és onnan meg mi... xd
Na szóval milyen tárgyat vegyünk neki, ti mit vennétek neki?(És ne kézzel készíthető dolgot mondjatok, mert olyat ugy se fogunk csinálni és ezért fölösleges is vitába kezdeni!)
:)
2012. dec. 13. 17:56
1/1 anonim válasza:
hát, a söröskorsó az általában teli találat szokott lenni az apukáknál. Én már hármat vettem neki, de csak azért, mert az év folyamán mindig eltörik... leesik a polcról, valaki lelöki, vagy ilyenek... De ha nem tartod jó ötletnek, akkor össze is beszélhet a családdal, pl. valakinek csak említette, hogy mit szeretne. És ha valami drágább dolgot, akkor a családdal közösen megvehetitek. Most ennyi jutott eszembe, remélem, hogy segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!