Doresz9 kérdése:
Mit vegyek apukámnak karácsonyra? Többi lent.
Figyelt kérdés
Mindenkinek kitaláltam már hogy mit veszek csak apu maradt. Már vettem neki egy üveg bort amit kidíszítettem de még valamit szeretnék neki venni. 57 éves. Szeret horgászni de minden évben horgászcuccot kap. Kérlek segítsetek köszi.2012. dec. 11. 20:45
2/4 anonim válasza:
hát üveg bor mellé már csak apróság elég,vegyél neki egy új pénztárcát mondjuk,vagy egy jó izgalmas könyvet,valamilyen illatszer..
3/4 anonim válasza:
Az én faterom (43 éves) nagyon édesszájú. Idén pálinkát kap, meg kindertojást. Akartam még neki csináltatni a párommal a konyhába neki végre egy normális vágódeszkát. De sajnos elvitték a faanyagot addigra.
A pénztárca és a könyv, meg a parfüm is jó ötlet.
Vagy vicces mintájú póló. A tescoban kapható Supermanes, meg Batmanes az jópofa.
Esetleg meleg házipapucs. Vagy kispárna.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget asszem pénztárcát kap mert amügy is ha jól láttam el van neki szakadva.
2012. dec. 12. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!