JayC kérdése:
Ti mit vesztek szüleiteknek?
Figyelt kérdés
hello,
csupán arra lennék kíváncsi, hogy ki mivel kedveskedik szüleinek karácsonyra. nekem nem igazán van ötletem, hátha tudnátok jó tippet adni. valami személyesre gondoltam, pl. bögrére nyomtatott családi kép, vagy ilyen üvegbe lévő 3D-s figura a családról.
köszi a segítséget
2012. dec. 13. 11:49
2/4 anonim válasza:
Anyukámnak derékmelegítőt (ezt már régóta szeretne), parfüm, csoki, ilyesmik..
Apukámnak könyvet, abból is olyat, amit gyűjt, vagyis egy sorozatba mindig tesómékkal vesszük neki a könyveket.. :)
3/4 anonim válasza:
Anyu parfümöt kap, mert mindig megjegyzi, hogy milyen finom illatúak az enyéim, magának meg tudom, hogy sose venne, úgyhogy most kap egy sajátot :)
Apu meg imádja a hasát, úgyhogy kistermelői piacon vettem neki házi készítésű lekvárokat :)
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget! :)
2012. dec. 15. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!