Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti mit vesztek a szüleiteknek...

Ti mit vesztek a szüleiteknek karácsonyra? 16/L

Figyelt kérdés

Nem tudok nagy valamit venni nekik, de ötletem sincs hogy mit lehetne..

Anyámnak egy jó felsőt, vagy tusfürdő, spray.. ilyenek??

Apámnak viszont lövésem sincs hogy mit tudnék venni...! ötletek?

2012. nov. 24. 12:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Tőlem könyvet és DVD-t kapnak.
2012. nov. 24. 12:48
 2/6 anonim válasza:
én is igy vagyok ezzel h kinek mit vegyek.ezért anyukámmal közösen egy masszázsfotelt veszunk apunak...vagyis olyat amit be lehet tenni akár kocsiba v fotelbe...es nem drága.
2012. nov. 24. 13:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Faternak egy bakancsot, anyának egy Garnier BB krémet veszek. Mondjuk vehetnél apudnak parfümöt, vagy egy sálat. Ha szereti a focit, akkor egy olyan sálat, ami a kedvenc csapatának a sálja.
2012. nov. 24. 13:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Én anyámnak a Büszkeség és balítélet című regényt veszem.

Apám már keményebb dió lesz...

2012. nov. 24. 14:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Anyunak nem vettem, hanem volt ilyen "könyvcserélés" a Duna Plaza-ban, elmentem vittem könyvet és hoztam neki egy fotózásról szóló könyvet. Most nyakig benne van a témában, remélem tetszeni fog neki. :D

Apu meg gondolom egy kis Royal vodkát kap meg vmi mogyorós csokit :D Vagy csak a csokit :D Ha kevés pénzem lesz XD Na jó. 2 csokit XD

2012. dec. 3. 01:21
 6/6 anonim ***** válasza:

fogalmam sincs, régen mindig illatszert vettünk nekik parfümöt meg társait, de tavaly bedobták hogy ilyeneket ne vegyünk mert ők megveszik ezt majd maguknak

már kb mindent ellőtünk tesómmal :D

2012. dec. 9. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!