Mit adnátok a szüleiteknek karácsonyra, ha mindenük megvan?
Könyvesboltban, vagy éppen ékszer-üzletben (ami hozzájuk közel van) vásárlási utalvány. Ezekre általában van 6 hónap beváltási lehetőség. Majd megpótolják. Az ilyennek jobban örülnek, mintha megveszed nekik az 50.-ik pohárkészletet, vagy akármit.
Mellé mostohapapának egy üveg bor, édesanyádnak egy doboz desszert, mellé pár szem narancs és a szaloncukrot szoktam felfűzni egy hosszú díszcsomagoló szalagra, hadd dolgozzanak vele. Vagy éppen (valóban) készítel egy tortát, és azt viszed nekik az utalvány mellé.
Mi is így voltunk anyósékkal. Nagyon nehéz számukra vásárolni.
Egyszer vettünk nekik a falra "kakukkos órát", mert az még nem volt. Apósom egy "borgőzös" pillanatában a papucsával hallgattatta el a kakukkot. Szóval nem volt igazán jó ötlet az sem. :))))
Következő évben fali barométert vettünk, de minek, ha soha rá sem néztek.
Szia.
Én is hasonló cipőben járok. Általában ajándékcsomagot szoktam nekik adni.Ebben csokoládé,bor,teafüvek,kekszek,kozmetikumok szoktak lenni. Nem túl kreatív,de ilyesmivel mindig sor telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!