Milyen ajándékkal lepjem meg a lakótársamat (29 L)?
Majdnem két éve vagyunk lakótársak, jól kijövünk egymással.
Meg szoktuk lepni egymást szülinapra, karácsonyra, mikulásra, de most tanácstalan vagyok.
Mit adjak neki?
A múlt karácsonyra és szülinapjára is testápolással kapcsolatos csomagot kapott (Adidas, Yves Rocher)
Most nem tudom mit adjak, ami kb. 2000 Ft körül van és örülne neki.
(Ruhát nem szeretnék, s a vásárlási utalvány/ajándékkártya meg olyan hülyén néz ki, hogy 2 vagy 3000 Ft-ért.)
Szülinapomra színházjegyet kaptam, s nagyon örültem neki. Szeretném, ha ő is örülne!
Segítsetek!
Amit tudok, hogy kap már egy Bencés gyógynövénykrémes csokit és egy házi kecsketejes rózsa alakú szappant.
Köszönöm!
Úgy tűnik szereti a testápolással kapcsolatos dolgokat. Én is imádom. Nézz körül a Body Shopban, tudom, hogy drága, de most vannak mini csomagok, én is vettem kettőt is ajándékba csak 2000 forintért. Szerintem a mangós a legfinomabb.
Ha reggelente szokott müzlit enni tejjel, akkor vehetnél neki egy szép müzlis tálat, a Butlersben most nagyon jópofák vannak, ha nem túl komoly a barátnőd neki is tetszeni fognak. A bögrék is le vannak árazva, adhatsz egyet mellé, a kettő együtt pont kijön 2000 forintból. Ezek is nagyon tetszettek nekem, tőlem is kapja majd ezt valaki.
Boldog Karácsonyt!
Köszi! Jó ötlet. Nem ő, de valaki más biztos ilyen tálat kap majd. (Ő most vett az IKEÁ-ban)
Neked is boldog karácsonyt és jó készülődést!
Ezek jutottak még eszembe:
- csésze teával /esetleg sima üvegcsésze virágzó teával/
- neves törölköző
- befizetem egy masszázsra
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!