Milyen játékot vegyek egy 11 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Nem nagyon érdekli semmi, hobbija nincs.
Szeretnék neki valami hasznos ajándékot venni, ami nem a sarokban köt ki, hanem használja is.
Sokféle társasjátéka van. (Monopoly, Hotel, Scrabble, Activity)
Olvasni nem igazán szeret.
Valami kézműves dologra is gondoltam.
Mostanában szereti a rejtvényeket (sima és sodoku)
Köszönöm a segítséget!
2012. dec. 11. 21:04
12/14 anonim válasza:
szia én11 lány vagyok szerintem hajpánt vagy göndörítő hajvasalló vagy ruhák vagy beviszed magadala boltba és mondod neki ennyi pénz van ennyiből válasz valamit magadnak vagy ékszert cipőt vagy csináld magad ékszer társas rem segítetem Nomi
13/14 anonim válasza:
ja vagy vidd el valami szép helyre vagy hogy télen raktad fel a kérdést elvihetnéd sielni is
14/14 anonim válasza:
Én is 11 vagyok, szóval tudok segíteni. A Szent Johanna Gimi első részét én is ajánlom, azzal megszeriti majd az olvasást:)társasjátéka van, minek mégtöbb, inkább csajod dolgok, magyarul minden ami a clarie's ben van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!