Milyen játékot vegyek egy 11 éves lánynak?
Nem nagyon érdekli semmi, hobbija nincs.
Szeretnék neki valami hasznos ajándékot venni, ami nem a sarokban köt ki, hanem használja is.
Sokféle társasjátéka van. (Monopoly, Hotel, Scrabble, Activity)
Olvasni nem igazán szeret.
Valami kézműves dologra is gondoltam.
Mostanában szereti a rejtvényeket (sima és sodoku)
Köszönöm a segítséget!
Én biztosan megvenném neki a Szent Johanna Gimi első részét.Azt látom, hogy írtad, hogy nem igazán szeret olvasni de ez az a könyv amiért garantáltan rajongani fog.:)
Velem is ez volt csak én a két évvel ezelőtti karácsonyra kaptam az első részt.Előtte én sem igazán szerettem olvasni...
16/L
Köszi!
Idén szülinapjára az Anne a zöld oromban első részét kapta. Nem igazán olvasta el, csak elkezdte, pedig filmben és mesében szerette, ráadásul őt is így hívják.
Várom a többi választ! S természetesen megy a zöld kéz.
Amit az első írt, az is jó. Én anno a Karcsi és a csokigyár kapcsán szerettem meg az olvasást. Nem a kötelezők alapján.
-Origamis könyv esetleg? 1-2 csomag színes papírral. Kb annyi lehettem én is amikor kaptam karácsonyra. Hónapokig el voltam vele.
-Gyöngyfűző készlet.
-Sorkori.
-Roller. Manapság nagyon menő a korosztályában. Sokakat látok azzal közlekedni.
Köszönöm, ment a zöld kéz.
Kedves 11 éves!
Ő sem szereti az ilyen dolgokat, ezért vagyok nehéz helyzetben.
Gondoltam én is ilyen csináld magad táskára, de már annyi táskája van.
Te például mit kérsz, mire vágysz?
Megint én vagyok, szuper ötlet, legalábbis remélem!
Lehetne venni egy titkos naplót, mindenféle színes tollal.Én nagyon örülnék neki, remélem tudtam segíteni.:)
Igen, próbálok minden eshetőséget összeszedni, de nem nagyon megy a dolog.
Olyan ajándékot szeretnék, ami most karácsonykor vagy a két ünnep között megvalósítható.
Tavaly névnapjára a Csodák Palotájába vittem el, amit ő kért és persze mindannyian nagyon élveztünk.
De most semmi ötletem sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!