Saját készítésű karácsonyi ajándék? Az ötlet megvan, de a kivitelezést már nem tudom megoldani.
Szerintem a fényképről sem késtél még el, mert a legtöbb cewe vagy a dm fényképelőhívójánál is volt olyan lehetőség, hogy egy bögrére/vászonra/naptárra fényképet tegyen fel.
Kérdés, hogy szánsz-e rá ennyit, mert akkor hobbi boltban kapható üres naptár, s arra is lehet fényképet ragasztani, sőt még idézeteket is írhatsz bele (Szia apa!, Szép napot Apa stb.)
Készíthetsz olyat is (bár ez inkább újszülött érkezéséhez szokták ajánlani), hogy a babátok láblenyomatát és kézlenyomatát leveszed (gyurmába belenyomod), s aztán a lenyomatot kitöltöd gipsszel. Amikor kiszáradt a lenyomat, akkor azt egy helyes keretbe ragasztod, s a falra lehet tenni. Még azt is bele lehet írni, hogy Első karácsony Veletek!
Itt látom, hogy só-liszt gyurmából is lehet, az még jobb, mert nem kell beszerezni.
A végeredmény ilyesmi:
Ha a párod szeret olvasni, akkor könyvjelzőben is el tudom képzelni (Jó olvasást apa! :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!