Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Most én mit vegyek/vegyünk neki?

Most én mit vegyek/vegyünk neki?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm az öcsémmel jár egy osztályba és az öcsém kihuzta karácsonyi ajándékozáskor és mivel nem tudja mit vegyen neki, így nekem kéne kitalálni valamit. Volt egy ötletem,hogy körömlakkot és egy fülbevalót veszek neki, csak azt én akartam nekiadni. Szóval tudnátok még ötleteket adni mit vehetnék neki az öcsém nevében?

2012. dec. 11. 17:21
 1/3 anonim válasza:
Kis hógömböt
2012. dec. 11. 18:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Hány éves?

- könyv

- notesz

- hobbyval kapcsolatos (ha szeret rajzolni, akkor egy doboz színes ceruza)

- extra csoki (Müllerben lehet ilyeneket kapni vagy csokiboltban

- karkötő

- süthető gyurma (FIMO) Vannak szettek, amelyekből maga készíthet láncot, karkötőt stb.

- Mozi/Színházjegy

- Élménykártya ( Frappánsan megfogalmazva, hogy a téli szünetben együtt mennek korizni)

- plüss

- persely

- CD-n a kedvenc dalai vagy egy válogatás

- karckép, üvegfesték szett, festés számok után (ezt mind ő készítheti el)

- parfüm (bár ebben mellé lehet nyúlni)

- kézműves kecsketejes szappan

( [link]

[link]

[link]

(Azért linkeltem többfélét, mert többféle van s szerintem tök jól néznek ki. Átlagban olyan 500 - 1400 Ft között vannak.

- csésze virágteával (Van olyan tea, amit, ha forró vízbe teszed, kinyílik a csészében. Csak átlátszó csészére van szükség. Kb. 500 Ft egy ilyen tea.

[link]

Video : http://www.youtube.com/watch?v=D5onjzr5obE

- Közös kirándulás

Hát, most ennyi jutott eszembe!

Sok sikert!

2012. dec. 11. 20:01
 3/3 A kérdező kommentje:
hűű köszönöm ezek tényleg nagyon jó ötletek:))
2012. dec. 11. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!