Idén hány ember van a karácsonyi ajándéklistádon?
16, ha jól számolom :)
Ebben van, ahol a család tagjait külön számoltam, van, ahol egybe. És a munkahelyen "a csajok", így szerepelnek a listán :)
Egy, mégpedig a barátom. A családdal már rég megbeszéltük, hogy abszolút nincs ajándékozás, semmi értelme nincs, úgyis mindenki édességet, szépségápolási termékeket, könyveket, bögrét, parfümöt(parfümutánzatot),nyomi pulcsikat kapott, rajta volt az emberen a stressz, hogy kötelező ajándékot venni. Nem, egyáltalán nem kötelező, az év többi napján is meg lehet spontán ajándékozni a szeretteinket, ha épp júniusban találok valami jót, akkor akkor veszem meg nekik, és nem nyomom karácsonykor a hasztalan sablon dolgokat. Na, de nagyon eltértem a témától, szóval csak a barátomnak veszek valamit, már fél éve kinézte, én meg gyűjtögettem. :)
21l
Egy ember: a párom. A többi rokonnal megbeszéltek szerint nem ajándékozunk, csak ebéd, látogatás.
Valamint kutya. Plusz egy menhelyre szoktam pénzt utalni, vagy tápot vinni.
Jelenleg 12, de ehhez jön még az olyan, amit a szülőkkel közösen ajándékozunk.
Ennek egy része kézzel készült, csak 2 ember kap komolyabb ajándékot, még pedig a 4 éves keresztfiam és a 11 éves unokahúgom.
Az ajándékok nagy része jelképes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!