Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek barátnőmnek?

Mit vegyek barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Kedves lányok/fiuk bajban vagyok. Valahogy soha nem ment nekem az ajándék vásárlás karácsonyra, más ünnepekre egész jó ajándékokat tudok kitalálni de karácsony az valahogy mindig balul sül el. A lényeg 5 hónapja vagyunk barátnőmmel, nagyon jó a kapcsolatunk, (pár szó róla) 19 éves , otthon nincsen gond az anyagiakkal ezért szinte mindene megvan parfümök kozmetika cuccok ruhák ékszerek ... szinte minden, de most náluk töltöm a karácsonyt és jönnek rokonok minden honnan és nem szeretnék beégni semmi kép. én 23 éves srác vagyok, csajok ti mit szeretnétek kapni vagy srácok ti mit vesztek? Értelmes válaszokat várok (én is normális válaszokat szoktam adni, lehet épp neked) :D :D

2012. dec. 9. 17:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Olvasd el a többi ilyen kérdést, és vegyél belőlük ötletet!
2012. dec. 9. 17:31
 2/2 anonim válasza:

ezüstlánc egy különleges medállal amibe gravíroztatsz.

mellé még különleges édességek

2012. dec. 10. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!