Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek karácsonyra a...

Mit vegyek karácsonyra a barátnőmnek? (14L)

Figyelt kérdés
Húztunk az iskolában neveket és nem tudom mit vegyek a barátnőmnek akit húztam van valami öltetettek?

2012. dec. 3. 19:22
 1/2 anonim válasza:
Kérdés, hogy mennyire vagytok jóban, mennyire ismered, és mennyi az összeg amit rászánsz... 14 évesen pl csinálhatsz neki egy CD-t tele mittomén Justin Bieber meg ilyesmi dalokkal, akiket szeret. Esetleg, ha tényleg szoros barátok vagytok, Claire's shopban (bizsubolt, sok helyen van pl Mammut, Aréna) kapható ilyen barátság karkötő vagy gyűrű... egy neked egy neki.
2012. dec. 4. 10:54
 2/2 anonim válasza:
attol függ mennyire szoros a kapcsolatotok...de szereintem minden baratnő örűl az ékszereknek (fülbevalo, karkötő vagy nyaklánc) föleg ha azt te készitetted.:)
2012. dec. 7. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!