Karácsonyi ajándékválasztás. Szerintetek mi legyen?
Figyelt kérdés
Anyukámat karácsonyra be szeretném fizetni egy szalon-ba.Csak nem tudom,hogy masszázsra,szoláriumba,fodrászhoz vagy műkörmöshöz..2012. dec. 8. 22:27
1/7 anonim válasza:
Te ismered anyukádat, meg te tudod hogy pl.milyen régen volt fodrásznál, vagy szereti-e a műkörmöt..
2/7 A kérdező kommentje:
meglepetés lenne neki,ezért nem szeretnék kérdezősködni..de viszont nemtudom minek örülne jobban mert ugyanúgy szereti az ilyeneket..
2012. dec. 8. 22:44
3/7 Fke válasza:
na akkor komolyan.
Sztem bármelyiknek örülne, csak ne olyanra küld amit a múlt héten csinált.
4/7 anonim válasza:
Szerintem masszázsra küldd, mert az ilyen kényeztető. :)
5/7 anonim válasza:
Ha a helyedbe lennék,én tuti masszázsra fizetném be!
Hallottam már tőle párszor,amikor körmöshöz,vagy fordászhoz készült,hogy semmi kedve ücsörögni 1-2órán keresztül.
Szóval én a masszázsra szavazok!=)
6/7 anonim válasza:
Én is a masszázst mondanám,de az előző válaszoló mikor beszélt a kérdező édesanyjával?
7/7 anonim válasza:
Előző vagyok...ha nem mondjátok,fel se tűnik,mit írtam!=)
Lemaradt,hogy ÉN ANYUMTÓL hallottam párszor...=)
Bocsika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!